Santa Maria Kruidenmix crispy chicken
1.09

Santa Maria Kruidenmix crispy chicken

50 g

Deze Crispy chicken seasoning mix is de ideale kruidenmix om lekkere krokante stukjes kip mee klaar te maken. Heerlijk door een tex mex of mexicaans gerecht.

  • Heerlijk in een tortilla wrap, in een salade of als hapje bij de borrel
  • Past bijzonder goed bij kip
  • Gebruik als topping dip mix guacamole of dip mix american ranch
  • Vul mini tortilla wraps met de kipstukjes en rol op

Andere kochten ook

Santa Maria Kruidenmix crispy chicken € 1,09 50 g
Santa Maria Tandoori Indian style € 3,29 35 g

Inhoud en Gewicht

  • 50 g

Kenmerken

Recyclebaar

Contactgegevens

Santa Maria AB
Argongatan 2D, SE-431 53, Mölndal, Sweden

Land van oorsprong

Zweden

Gebruik

Verwarmen:
CRISPY CHICKEN BITES, 4 PORTIES 400 - 500 g kipdijfilet / 700 g bloemkool 1 el. olie 1 zakje Santa Maria Crispy Chicken kruidenmix Overige ingrediënten: Santa Maria tortilla, Santa Maria Dip Mix American Ranch, Santa Maria red Jalapeño en sla. Bereiding: Snijd de kipfilets/bloemkool in stukjes/roosjes van ongeveer 3x3 cm en leg ze in een kom. Voeg olie en kruiden toe. Roer en verdeel de kruiden over de kip/bloemkool. Verdeel de stukjes kip/bloemkool op een ingevette plaat of ovenvaste schaal en bak in een oven op 225°C gedurende ongeveer 15 minuten, tot de stukjes kip/bloemkool goudbruin en knapperige zijn. Serveer in warme tortilla met kruiden en voeg de Amerikaanse Ranch Dip toe. Tip: Serveer de knapperige kipstukjes/bloemkoolroosjes als tussendoortje en dip ze in een lekkere dipsaus.

Bereiding

CRISPY CHICKEN BITES, 4 PORTIES 400 - 500 g kipdijfilet / 700 g bloemkool 1 el. olie 1 zakje Santa Maria Crispy Chicken kruidenmix Overige ingrediënten: Santa Maria tortilla, Santa Maria Dip Mix American Ranch, Santa Maria red Jalapeño en sla. Bereiding: Snijd de kipfilets/bloemkool in stukjes/roosjes van ongeveer 3x3 cm en leg ze in een kom. Voeg olie en kruiden toe. Roer en verdeel de kruiden over de kip/bloemkool. Verdeel de stukjes kip/bloemkool op een ingevette plaat of ovenvaste schaal en bak in een oven op 225°C gedurende ongeveer 15 minuten, tot de stukjes kip/bloemkool goudbruin en knapperige zijn. Serveer in warme tortilla met kruiden en voeg de Amerikaanse Ranch Dip toe. Tip: Serveer de knapperige kipstukjes/bloemkoolroosjes als tussendoortje en dip ze in een lekkere dipsaus.

Bewaaradvies

Droog en op kamertemperatuur bewaren.

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie1368 kJ (324 kcal)
Vet2.6 Gram
waarvan verzadigd0.6 Gram
Koolhydraten62 Gram
waarvan suikers0.9 Gram
Voedingsvezel8.5 Gram
Eiwitten9.2 Gram
Zout9.5 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten