Honig Basis voor bloemkool ovenschotel
1.99

Honig Basis voor bloemkool ovenschotel

36 g

Honig basis voor bloemkool ovenschotel is een mix voor een smaakvolle saus met specerijen. Door het toevoegen van verse ingredienten zet je snel en makkelijk een heerlijke maaltijd op tafel!

  • Bloemkool ovenschotel voor 4 personen
  • Bereidingstijd: 45 minuten inclusief oventijd
  • Zelf toevoegen: bloemkool, aardappel, rundergehakt, sjalotten, ei, kookroom
  • Varieer met je favoriete groenten

Andere kochten ook

Honig Basis voor boerenomelet € 1,99 38 g
Honig Basis voor kapucijners € 1,99 45 g
Honig Basis voor witlof ovenschotel € 1,99 36 g
Honig Basis voor prei ovenschotel € 1,99 37 g
Honig Basis voor sperziebonen ovenschotel € 1,99 36 g

Inhoud en Gewicht

  • 36 g

Kenmerken

Recyclebaar

Contactgegevens

Honig Consumentenservice
Antwoordnummer 98057, 1000 VA Amsterdam.

Website
www.honig.nl

Extra informatie

Iedereen verdient het om dagelijks van een warme maaltijd te genieten. Daarom helpt Honig al meer dan 150 jaar om samen aan tafel te gaan voor een smaakvolle, warme maaltijd!

Merk

Honig

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Onbekend:
Zelf toevoegen 500 g bloemkool 600 g voorgekookte aardappelschijfjes 350 g mager rundergehakt 2 sjalotten 1 ei 150 ml kookroom light 200 ml water Algemene bereidingswijze 1 Verwarm de oven voor op 200°C (heteluchtoven op 180°C) en vet een ovenschaal in. Kook de bloemkoolroosjes ca. 2-3 min. en snipper in de tussentijd de sjalotten. 2 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan. Bak het gehakt rul en voeg daarna de sjalotten toe. Voeg als laatste de uitgelekte bloemkoolroosjes toe en bak kort mee. 3 Bouw het ovengerecht op. Verdeel de helft van de voorgekookte aardappelschijfjes over de bodem. Bedek dit met het mengsel van gehakt, sjalotten en bloemkoolroosjes. 4 Meng 200 ml koud water, 150 ml kookroom en de Honig Bloemkool Ovenschotelmix in een kom. Voeg als laatste het ei toe, meng dit weer goed en schenk direct ¾ van de aangemaakte ovenschotelmix gedoseerd over de ovenschotel. 5 Wacht 2 minuten. Verdeel de resterende aardappelschijfjes en schenk de rest van de ovenschotelmix gelijkmatig eroverheen. Bak de ovenschotel in het midden van de oven in ca. 30-35 min. goudbruin. 10 + 35 min Variatietip: Vervang het rundergehakt door vegetarisch gehakt!

Bereiding

Zelf toevoegen
500 g bloemkool
600 g voorgekookte aardappelschijfjes
350 g mager rundergehakt
2 sjalotten
1 ei
150 ml kookroom light
200 ml water

Algemene bereidingswijze
1 Verwarm de oven voor op 200°C (heteluchtoven op 180°C) en vet een ovenschaal in. Kook de bloemkoolroosjes ca. 2-3 min. en snipper in de tussentijd de sjalotten.
2 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan. Bak het gehakt rul en voeg daarna de sjalotten toe. Voeg als laatste de uitgelekte bloemkoolroosjes toe en bak kort mee.
3 Bouw het ovengerecht op. Verdeel de helft van de voorgekookte aardappelschijfjes over de bodem. Bedek dit met het mengsel van gehakt, sjalotten en bloemkoolroosjes.
4 Meng 200 ml koud water, 150 ml kookroom en de Honig Bloemkool Ovenschotelmix in een kom. Voeg als laatste het ei toe, meng dit weer goed en schenk direct ¾ van de aangemaakte ovenschotelmix gedoseerd over de ovenschotel.
5 Wacht 2 minuten. Verdeel de resterende aardappelschijfjes en schenk de rest van de ovenschotelmix gelijkmatig eroverheen. Bak de ovenschotel in het midden van de oven in ca. 30-35 min. goudbruin.

10 + 35 min

Variatietip: Vervang het rundergehakt door vegetarisch gehakt!

Bewaaradvies

Droog bewaren Ten minste houdbaar tot einde: (maand, jaar)

Voedingswaarden

Soortper 9 Gram
Energie1776 kJ (423 kcal)
Vet17 Gram
waarvan verzadigd6.9 Gram
Koolhydraten38 Gram
waarvan suikers7.4 Gram
Voedingsvezel6.5 Gram
Eiwitten26 Gram
Zout2.2 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten