AH Bloemkoolroosjes kleinverpakking
1.99

AH Bloemkoolroosjes kleinverpakking

200 g

Bloemkoolroosjes zijn lekker met aardappelen, vlees en een kaassaus of om te roerbakken.

  • Bewaren: gekoeld bewaren (max. 7 °C)
  • Geselecteerd en gewassen, om direct verder te bereiden.
  • Verpakt in handige eenpersoonsverpakking
  • Ook lekker voor de klassieke combinatie met kipcurry.

Combineren met

AH Bloemkool € 1,99 per stuk
AH Bloemkoolroosjes € 1,79 400 g
AH Kleine bloemkool € 1,85 per stuk
AH Bloemkool- en broccoliroosjes € 2,39 400 g
AH Bloemkoolroosjes kleinverpakking € 1,99 200 g

Inhoud en Gewicht

  • 200 g

Kenmerken

Glutenvrij Lactosevrij Veganistisch

Contactgegevens

Albert Heijn B.V.
Provincialeweg 11, 1506 MA ZAANDAM, Nederland

Website
ah.nl

Website
ah.be

Merk

AH

Land van oorsprong

Nederland

Gebruik

Bereidingswijze:
kan ook rauw geserveerd worden. Koken. Pan: breng een flinke laag water aan de kook en voeg de bloemkool toe. Kook in 12-16 minuten gaar en giet af. Magnetron (600 Watt): prik enkele gaatjes in de zak. Leg de zak in de magnetron en verwarm 5 minuten. Laat 2 minuten nagaren in de magnetron alvorens te serveren. Oven (200ºC): meng de bloemkool met 2 eetlepels (olijf)olie. Bak 20-25 minuten in het midden van een voorverwarmde oven. Stomen: doe de bloemkool in een ijzeren stoommandje en verdeel deze gelijkmatig. Doe 250 ml water in een pan en zet het stoommandje erin. Doe de deksel op de pan en breng aan de kook. Zet, zodra er stoom onder de deksel vandaan komt, de temperatuur laag en stoom 20-22 minuten. Tip: voeg naar smaak peper, kerriepoeder of nootmuskaat toe.

Bereiding

kan ook rauw geserveerd worden.
Koken. Pan: breng een flinke laag water aan de kook en voeg de bloemkool toe. Kook in 12-16 minuten gaar en giet af.
Magnetron (600 Watt): prik enkele gaatjes in de zak. Leg de zak in de magnetron en verwarm 5 minuten. Laat 2 minuten nagaren in de magnetron alvorens te serveren.
Oven (200ºC): meng de bloemkool met 2 eetlepels (olijf)olie. Bak 20-25 minuten in het midden van een voorverwarmde oven.
Stomen: doe de bloemkool in een ijzeren stoommandje en verdeel deze gelijkmatig. Doe 250 ml water in een pan en zet het stoommandje erin. Doe de deksel op de pan en breng aan de kook. Zet, zodra er stoom onder de deksel vandaan komt, de temperatuur laag en stoom 20-22 minuten.
Tip: voeg naar smaak peper, kerriepoeder of nootmuskaat toe.

Bewaaradvies

Te gebruiken tot en met: zie voorzijde, mits gekoeld bewaard (max. 7°C).

Allergieën

Vrij van
Amandel, Cashewnoot, Eieren, Gerst, Glutenbevattende Granen, Haver, Hazelnoot, Khorasantarwe, Lactose, Lupine, Macadamianoot, Melk, Mosterd, Noten, Paranoot, Pecannoot, Pinda's, Pistachenoot, Rogge, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Soja, Spelt, Sulfieten, Tarwe, Vis, Walnoot, Weekdieren,

Voedingswaarden

Soortper 100 Gram
Energie108 kJ (26 kcal)
Vet0.2 Gram
waarvan verzadigd0 Gram
waarvan onverzadigd0.1 Gram
Koolhydraten3 Gram
waarvan suikers2.4 Gram
Voedingsvezel2.2 Gram
Eiwitten1.9 Gram
Zout0.03 Gram
Winkelmandje 0 Totaal € 0,00
Product Aantal Prijs Subtotaal
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting
Bonuskorting € 0,00
Overige
Totaal door u te betalen € 0,00
Product Prijs
Bonuskorting
Overige
Subtotaal € 0,00
Bonuskorting € 0,00
Totaal door u te betalen € 0,00

Winkelmandje


Je winkelmandje is nog leeg

Start met bestellen
Venster sluiten